Login
+Follow
Login

Utrustning

By borntorun on 2013.02.23 In Uncategorized

Jag springer ofta med ryggsäck då jag är ute längre sträckor eller ska någonstans, jobb, gym eller till en vän. Då är det bra att fylla ryggsäcken med nödvändigheter, som tar lite plats och inte är speciellt tunga. Ett vätskesystem finns till de flesta löparryggor, om inte finns det att köpa till. Nu på vintern har jag aldrig med mig det, blir jag törstig äter jag snö. På sommaren i stekande sol har man två alternativ, ta med sig vätska eller stupa. Framåt våren kommer jag visa hur man kan dricka ut björkar, utan att skada trädet förstås.

Annat som är bra att packa ner är knivar, en banan, kylande liniment och en liten pistol.

försök

2 Responses to "Utrustning"

  Comments (2)

 1. ellen wrote:

  hahaahaah

 2. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

» «
Anna
Det här är jag och min blogg.
Arkiv
+Follow
Kategorier

Login