Login
+Follow
Login

Styrka

By borntorun on 2013.03.29 In Uncategorized

Styrketräning har inga negativa effekter alls. Jag kombinerar löpningen med styrka, framförallt funktionell träning med kroppen søm redskap och fria vikter. Har en polisstuderande bror som den ultimata träningspartnern när han är hemma. Idag körde vi crossfit och annat.

image

image

image

image

image

image

image

image

2 Responses to "Styrka"

    Comments (2)

  1. Ojoj – vilken styrka. Kan bara inse att man ligger i lä där. Kan ju bara hoppas att alla som läser dina inlägg blir inspirerade att i alla fall kämpa på så gått det går – vi (dvs alla) måste ju sköta sina kroppar. Det är vår skyldighet tycker jag.

  2. Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Anna
Det här är jag och min blogg.
Arkiv
+Follow
Kategorier

Login