Login
+Follow
Login

Min resa

By borntorun on 2013.04.11 In Uncategorized

Alla gör val i livet. Vi väljer vad vi sysselsätter oss med, vi väljer vänner, vi väljer vad vi vill lära oss och vad vi ska klä på oss på morgonen (även om det ibland är ett omöjligt beslut). Men ibland tar vi fel, magkänslan går inte att lita på, hjärtat samarbetar inte alltid med hjärnan. Felsteg kan göra ont men är ack så viktiga att ta. Det stärker och ger lärdom.

Jag valde inte alltid rätt när jag var yngre. För det första valde jag inte att leva med ADHD, men dom valen jag gjorde vad gällde umgängeskrets och sysselsättning ledde mig in på en del svåra stigar. Med orden adrenalin, impulsivitet, ilska, kickar, frustration och rastlöshet kan man sammanfatta den perioden. Tillslut, med hjälp av min storebror, vaknade jag upp ur min dvala. Jag la mitt gamla jag på hyllan men min medfödda rastlöshet blev kvar.

Lösningen jag fann var träning, framförallt löpning. Nu älskar jag det jag gör, och jag är bra på det. Jag har format mig till den person jag vill vara, mer eller mindre. Att känna att man är bra på det man gör, en expert, erfaren och stark, är en obeskrivlig känsla. Mycket har jag lärt mig på vägen, skador har kommit och gått, uppmuntran från min omgivning och varma ord om vilken förändring jag har genomgått går rakt in i hjärtat. Jag valde något jag aldrig kommer att ångra, jag kommer aldrig att sluta springa. I’m born to run.

 

739752_10151275225553305_1759929011_o

2 Responses to "Min resa"

  Comments (2)

 1. outdoorsy wrote:

  Inspirerande!

 2. Lois wrote:

  Anna <3
  Det är så jävla härligt att läsa att du verkligen brinner för något. Du äger!

 3. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Anna
Det här är jag och min blogg.
Arkiv
+Follow
Kategorier

Login