Login
+Follow
Login

Utomhusträning och video

By borntorun on 2013.05.14 In Uncategorized

I helgen var jag ute i skogen och tränade. På filmen gör jag inte övningarna mer än en gång, det kan bli ganska tråkigt att kolla på backintervaller i en halvtimme. Det är oslagbart att träna utomhus. Bättre syreupptagning, frisk luft och inga discogymmare som är i vägen. Discogymmare är unga killar i åldern 16-21 år som tränar biceps på fredagar innan dom försvinner ut på krogen och letar efter honor.

Jag trivs bra ute i naturen, speciellt i kombination med träning.

Jag känner inte personerna i backen, men det är jag som man ser springa upp först, ser ut som Usain Bolt ungefär fast med hästsvans.

bild4 bild2 bild5 bild3 bild11

2 Responses to "Utomhusträning och video"

  Comments (2)

 1. Robin wrote:

  Du och jag, träna på Rocklunda på fredag?

 2. fridalindfors wrote:

  haha! Klockers med det du skrev om discogymmare! ;D Jag kan inte annat än hålla med dig!

 3. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Anna
Det här är jag och min blogg.
Arkiv
+Follow
Kategorier

Login