Login
+Follow
Login

Naturkompaniet

By borntorun on 2013.07.04 In Uncategorized

För ett tag sedan blev jag tillfrågad att börja jobba på Naturkompaniet här i Västerås. Jag tvekade inte en sekund. Detta har jag velat göra länge. Det har redan öppnats möjligheter och idéer om vad jag vill göra i framtiden. Jag trivs väldigt bra och lär mig nya saker varje dag. Säljer kängor som smör dessutom.

Om ett par veckor ska jag till Kebnekaise och vandra mellan Abisko-Nikkaloukta. Inför detta har jag krängt till mig en Kajka, som vi provade under vandringen i Skule. Det känns knappt att man har något på ryggen. Rymmer det du behöver plus en flaska rödvin.

Skärmavbild 2013-07-03 kl. 12.20.59

 

Jag valde 75 liter, vilket man klarar sig bra på under fjällvandring.

1 Responses to "Naturkompaniet"

    Comments (1)

  1. En mycket bra ryggsäck och en mycket fin sträcka du kommer vandra Anna! All lycka under vandringen! 😀

  2. Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Anna
Det här är jag och min blogg.
Arkiv
+Follow
Kategorier

Login