Login
+Follow
Login

Kebnekaise

By borntorun on 2013.08.12 In Uncategorized

Veckorna innan Nikkaluokta fylldes av vandrare från Fjällräven Classic var jag uppe och vandrade i en vecka. Med utgångspunkt Nikkaluokta tog vi oss sedan vidare till Kebnekaise fjällstation, därifrån tog vi oss upp på toppen.

image

I toppstugan värmde vi oss innan vi påbörjade färden ner igen, piskade regn och dålig sikt. Livet var inte på topp när vi kom fram och upptäckte att tältet låg nerblåst i en hög. Då grät jag som en liten flicka. Efter en snus, varm mat och en whiskey mådde jag bra igen.

image

image

image

image

Tarfala var väldigt vackert.

0 Responses to "Kebnekaise"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Anna
Det här är jag och min blogg.
Arkiv
+Follow
Kategorier

Login